Despre noi

Experienta acumulata in domeniul contabilitatii cat si fiscalitii ne recomanda pentru a putea incepe un parteneriat de succes; nu o spunem noi o spun clientii nostri dar noi afirmam un singur lucru: Incearca-ne.
Lucrarile realizate de noi pot oferi managementului un fundament solid pentru conducerea companiei;

Image module

Ordinea și disciplina pe care o promovăm în exercitarea profesiei contabile, va oferă un suport companiei pentru a cunoaște la orice moment resursele dar și obligațiile pe care le aveti, astfel încât managementul să poată lua în timp util decizii de investiție, finanțare sau exploatare curentă;
Firma oferă servicii contabile complete, evidență și expertiză contabilă, salarizare, consultanță fiscală și înființări firme, la un standard de calitate și profesionalism și la prețuri personalizate în funcție de necesitățile și volumul de activitate. Firma de contabilitate Contahouse vine în sprijinul vostru și vă oferă servicii în pachete personalizate în funcție de preferințele fiecărui client.

Contact

Pentru accesarea serviciilor noastre si pentru informatii suplimentare, echipa ContaHouse va sta cu drag la dispozitie. Va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa ne contactati la urmatoarele adrese in intervalul orar 10:00 – 19:00, de luni pana vineri:

+40 766 999 512 sau  +40 775 617 323

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00

C.C. Arion, nr. 11, Sector 1, Bucuresti
mail@contahouse.ro

Contactati-ne